Frilans Finans laskutuspalvelu aloitti toimintansa Ruotsissa jo vuonna 1999. Yli 70 000 itsensä työllistäjää on jo laskuttanut meidän kautta. Ensimmäiset asiakkaamme olivat muusikkoja, mutta tällä hetkellä kevytyrittäjiä on lähes kaikilla aloilla, ja monet heistä työskentelevät useassa eri maassa. Me Frilans Finansissa uskomme jokaisen ihmisen kykyyn luoda omannäköinen työura. Työnteon tulisi olla hauskaa ja inspiroivaa. Me haluamme olla mukana mahdollistamassa unelmiasi.

Frilans Finansin tiimi

Asiakastuki

Ota yhteyttä

Kokeneet käyttäjäpalvelijamme auttavat sinua puhelimitse ja sähköpostitse.

null

Verkosto

IT-osastomme kehittää ja ylläpitää palveluitamme. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme kehittää palveluitamme niin, että ne vastaavat kevytyrittäjiemme toiveita ja tarpeita eri maissa. Teemme tiivistä tiimityötä muiden osastojen kanssa.

null

Taloushallintosastomme toimenkuva on laaja, sillä olemme tekemissä hyvin monenlaisten ammattien ja eri alojen kanssa. Kirjanpito, kulut ja korvaukset - meillä on hallussa koko prosessi. Se tekee työstä hyvin mielenkiintoista ja vaihtelevaa!

Stephen Schad

Stephen Schad, TJ

+46 722-40 36 05

stephen.schad@frilansfinans.se

Joanna Boivin

Joanna Boivin, Country Manager Ranska

+33 642 833 726

joanna.boivin@frilansfrance.fr

Anders Stenberg

Anders Stenberg, Country Manager Norway/Finland

+47 815 00 010

anders.stenberg@frilansfinans.no

Lars Bengtsson

Lars Bengtsson, CFO

+46 760-01 26 98

lars.bengtsson@frilansfinans.se

Christian Rähn

Christian Rähn, HR

+46 760-01 26 97

christian.rahn@frilansfinans.se

Marcus Jonsson

Marcus Jonsson, CMO

+46 705-13 66 48

marcus.jonsson@frilansfinans.se

Mikael Westöö

Mikael Westöö, CIO

mikael.westoo@frilansfinans.se

Mats Ottosson

Mats Ottosson, HR International

mats.ottosson@frilansfinans.se

Tule meille töihin


Olemme noin 40 hengen organisaatio, jonka kulttuuria ympäröi halu auttaa toisiaan ja itsensä työllistäjiä. Saamme energiaa meidän asiakkailta ja haluamme että liiketoimintamme rakentuu heidän tarpeiden ympärille. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemus.

Tietoja meistä

Visiomme

null

Me Frilans Finansilla uskomme jokaisen ihmisen kykyyn luoda omannäköinen työura.

null

Sanana valta voi kuulostaa kovalta. Mutta sillä tarkoitamme esimerkiksi sitä, että sinun tulisi saada osuus siitä voitosta, jonka saat aikaan työlläsi. Sinulla tulee olla oikeus olla mukana suunnittelemassa sitä, miten työ tehdään ja keiden kanssa teet töitä.”

Stephen Schad, TJ

null

90-luvun puolivälissä Frilans Finansin toimitusjohtaja Stephen Schad pyöritti ohjelmatoimistoa.

Osa muusikoista ja esiintyjistä pyysi Stepheniä auttamaan heitä myös paperitöissä, muutaman prosentin palkkiota vastaan. Hän suostui, ja ensimmäinen laskutuspalvelu oli syntynyt.

Hiljalleen yhtön nimi vaihtui Frilans Finansiksi, ja itsensätyöllistäjien määrä kasvoi tuhansiin. Tähän päivään mennessä yli 50 000 henkilöä on laskuttanut Frilans Finansin kautta, ja lähes kaikki eri ammattialat ovat edustettuina. Mutta liiketoiminnan perusperiaate on edelleen sama kuin toiminnan alkuaikoina: haluamme mahdollistaa sen, että sinä voit käyttää luovuutesi ja energiasi olennaiseen eli siihen mihin haluat ja missä olet hyvä. Me pidämme huolen siitä ettei sinun tarvitse ajatella veroja, vakuutuksia tai perintää.

Lähde

Lukuja:

Kokopäiväiset työntekijät: 40

Käyttäjämäärä: 70.000 (2018)

Lähetetyt laskut: 50 000

Ammattien lukumäärä: noin 1500

Maat, joissa kevytyrittäjämme ovat laskuttaneet: Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Saksa, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Alankomaat, Belgia, Luxemburg, Thaimaa, Espanja

Toimistomme

Frilans Finans on kansainvälinen organisaatio ja voimme auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi useassa eri maassa. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

1
2
3
4
5
6

BESbswy