Näin laskutat

Sovit toimeksiantajan eli asiakkaasi kanssa työstä ja sen hinnasta. Suositellemme, että käytät avuksi sopimuspohjaamme, jonka löydät sisäänkirjautuneena Omilta sivuiltasi. Työtä hinnoitellessa voit käyttää avuksi Palkkalaskuriamme. Se antaa sinulle arvion siitä, kuinka paljon nettoansiosi on verojen, vakuuutusmaksujen sekä palvelumaksumme jälkeen. Kerrothan myös asiakkaallesi, että aiot laskuttaa Frilans Finansin kautta.

Laskujen tekeminen käy nopeasti! Kirjaudu sisään ja klikkaa "Luo lasku". Täytä asiakkaan tiedot, työpäivämäärät ja -tunnit, työnkuvaus sekä laskutussumma. Jos sinulla on tähän työhön liittyviä kuluja, erittele myös ne, ja lähetä meille kulu-tai matkalasku. Me tarkistamme laskun ja lähetämme laskun asiakkaallesi.

Pyrimme maksamaan palkkasi viidessä pankkipäivässä. Tämä edellyttää muun muassa sitä, että olet toimittanut meille toimeksiantosopimuksen. Tutustuthan palvelumme Yleisiin käyttöehtoihin. Jos etukäteismaksu ei ole mahdollista, maksamme palkkasi viipymättä sen jälkeen, kun asiakkaasi on maksanut laskun. Normaali maksuaika laskuissa on 14 tai 30 päivää. Maksuajan voit asettaa itse laskuja tehdessä.

Henkilökohtainen tuki ja neuvonta

Kokeneet asiakaspalvelijamme auttavat sinua itsensä työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä.

OTA YHTEYTTÄ

Usein kysyttyä

LUE LISÄÄ

Vakuutukset

Kevytyrittäjänä olet vakuutettu Frilans Finansin yksityisellä tapaturmavakuutuksella ja kuulut myös vastuuvakuutuksemme piiriin. Haluamme että koet olosi turvalliseksi Frilans Finansilla.

Lue lisää vakuutuksista