Kevytyrittäjänä olet vakuutettu Frilans Finansin vapaaehtoisella tapaturmavakutuuksella ja kuulut myös vastuuvakuutuksemme piiriin. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi toimeksiantoja suorittaessasi. Tarkemmat vakuutusehdot löydät alta.

Kevytrittäjänä olet vakuutettu Frilans Finansin yksityisellä tapaturmavakuutuksella.

Jotta tapaturmavakuutus olisi voimassa, tulee sinun tehdä työnaloitusilmoitus Frilans Finansille ennen toimeksiannon alkamista. Voit tehdä sen alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Frilans Finansin vakutuukset kattavat tällä hetkellä toimisto-ja asiakaspalvelutehtävät. Jos työtehtäväsi on muuta kuin toimisto-tai asiakaspalvelutyötä, otathan meihin yhteyttä!

Kevytyrittäjänä kuulut toimisto-ja asiakaspalvelutehtävien osalta myös Frilans Finansin vastuuvakuutuksen piiriin. Vastuuvakuutus korvaa mahdolliset toimeksiantajalle aiheutetut vahingot voimassaolevien vakuutusehtojen mukaisesti. Jotta vastuuvakuutus olisi voimassa, tulee sinun tehdä työnaloitusilmoitus Frilans Finansille ennen toimeksiannon alkamista. Voit tehdä sen alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Eläkevakuutuksen osalta kuulut YEL:in eli yrittäjän eläkevakuutuksen piiriin. Frilans Finans ei hanki eläkevakuutusta puolestasi, vaan vastaat vakuutuksen ottamisesta itse.

YEL-vakuutus on pakollinen, mikäli olet 18-67-vuotias, kevytyrittäjyys on jatkuvaa eli laskutat useammin kuin kerran, ja työtulosi ylittää YEL-vakuutuksen ottamiselle säädetyn tulorajan. Vuonna 2018 tuloraja on 7656,26 euroa vuodessa.

Jos vuotuinen työtulosi jää tämän rajan alle, YEL-vakuutus ei ole pakollinen, mutta näin ollen et myöskään ansaitse eläkettä. Sinulla on halutessasi mahdollisuus ottaa vapaaehtoinen YEL-vakuutus.

Lisätietoa YEL-vakuutuksesta löydät yhteistyökumppanimme eläkeyhtiö Varman sivuilta https://www.varma.fi/yrittaja/yel/

Etkö löytänyt vastausta? Ota meihin yhteyttä!